Nieuwsbrief 27-03-2022

 

Geachte gasten                                                                                    

 

 

Voor velen was het gevoelsmatig al zover...strakblauwe luchten, de natuur die al volop in de bloei komt en een maand die nu al de meest zonnige maart ooit wordt genoemd! Maar toch ging pas de afgelopen nacht met het vooruitzetten van de klok de zomertijd echt in.

 

Het ingaan van de zomertijd is voor veel horeca dé start van het seizoen. De lengende dagen die weer vele mogelijkheden voor buiten activiteiten bieden, de terrassen die weer worden klaargezet en (de grotere kans op) het mooie weer maken dat het horecahart dan (nog) harder gaat slaan. Zeker nu na 2 jaar de beperkende coronamaatregelen bijna geheel zijn verdwenen zijn de mogelijkheden er weer om datgene te doen wat we zo graag doen en waar onze passie ligt. Dit geldt zeer zeker ook voor het gehele team van Sociëteit De Poll!

 

We zijn ontzettend blij dat we u als vanouds weer mogen ontvangen in het restaurant en dat we u alle gastvrijheid, gezelligheid, sfeer en culinaire geneugten weer kunnen bieden. Maar dat dit jaar na een stilstand van enkele jaren door de pandemie ook de NGF competitie weer kan worden gespeeld versterkt ons idee dat ons allen een mooi seizoen te wachten staat! We hebben daarom dan ook voor de start van het nieuwe seizoen zowel onze Lunch en Borrelkaart als ook onze Dinerkaart vernieuwd. De menukaarten zullen per woensdag 30 maart ingaan, maar u kunt alvast een kijkje nemen ...

 

Lunch en Borrelkaart

 

Dinerkaart

 

Helaas kleeft er aan deze mooie berichten toch ook een kleine keerzijde. Of zoals, met een kleine verdraaiing van onze jongste nationale (Cruijffiaanse) gezegde, ook wel kan worden gezegd ...aan elk voordeel zit een nadeel. Door de start van het seizoen en de competitie moeten we u namelijk helaas laten weten dat we Maaltijdservice De Poll na deze aankomende week voorlopig even stop moeten zetten. 

 

We vinden het ontzettend jammer, maar we garanderen u dat het slechts tijdelijk zal zijn. Zodra het zomerseizoen ten einde loopt en het najaar weer aanbreekt zal Maaltijdservice De Poll weer terugkeren! Wij zijn u ontzettend dankbaar voor alle steun en bestellingen die we van u hebben mogen ontvangen via de Maaltijdservice in de afgelopen Coronaperiode en we zijn erg blij dat u de Maaltijdservice dermate waardeert dat u deze ook graag weer terug ziet keren zodra het mogelijk is.

 

Ondanks de voorlopige stopzetting van de Maaltijdservice blijven we graag met u meedenken als u iets bijzonders te vieren heeft zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een trouwdag, receptie of andere gelegenheid. Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Blijft u goed op uzelf en elkaar passen! We hopen u snel weer te mogen begroeten bij Maaltijdservice De Poll.

 

Met een smaakvolle groet

André Kremer en Team Sociëteit De Poll !

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

In verband met COVID-19 zijn we genoodzaakt om te werken met starttijden.
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Het restaurant en terras zijn gesloten.

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip