Driving range

We beschikken over een (in 2020) compleet vernieuwde driving range met +/- 25 afslagplekken waarvan 8 een Toptracer scherm hebben. De ballen zijn gratis en van topkwaliteit.

Toptracer

Toptracer Range biedt verschillende games die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. Neem het op tegen de wereld in een langeafstandswedstrijd, speel Closest to the Pin met je vrienden, duik in geavanceerde analyses om je swing te verfijnen en zet hem virtueel op een aantal van 's werelds beste banen. Jouw ervaring van een driving range zal nooit meer hetzelfde zijn.


Meer informatie

Shortgame area

Een uitgebreide shortgame area waar je allerlei slagen van het korte spel kunt oefenen. Er is een grote green om te pitchen, een green om het bunkerspel te oefenen en nog een green voor putten en chippen.

Fitness studio

De optimale swing is voor elke golfer anders. Om de optimale swing te bereiken is een fysieke screening van de golfer nodig. Mobiliteit, flexibiliteit en kracht zijn van invloed op de swing en door fysieke trainingen is de optimale swing te bereiken voor jong en oud.

Graag ontvang ik meer informatie

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip