Zakelijke arrangementen

 

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, inclusief ontvangst, lunch, borrel en/of diner?

Dan bent u bij Sociëteit De Poll aan het juiste adres! De locatie met het inspirerende uitzicht over de mooiste golfbaan van Noord-Nederland, de uitstekende service en de vele mogelijkheden maken uw bijeenkomst bij Sociëteit De Poll bijzonder.

U kunt bij ons terecht voor een zakelijk arrangement geheel op maat. Bent u benieuwd naar meer informatie? Leest u dan snel verder, we vertellen hier graag wat meer over.

 

EEN ZAKELIJK ARRANGEMENT INCLUSIEF EEN GOLFRONDE OF GOLFCLINIC

Bij Sociëteit De Poll kunt u gebruik maken van onze verschillende ruimtes om bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of bijeenkomst te organiseren, maar wist u dat u deze ook kunt combineren met een golfronde of golfclinic? Een golfclinic is een leuke kennismaking met de golfsport. Putten, chippen, full-swing; deze termen zijn wellicht nu nog onbekend, maar tijdens de golfclinic worden deze door een professionele golfinstructeur gedemonstreerd en direct uitgeoefend door uw gezelschap. U kunt deze golfclinic uitstekend combineren met een zakelijk arrangement bij Sociëteit De Poll! 

 

VERGADERING, PRESENTATIE OF EEN MEER INFORMELE INVULLING GEHEEL OP MAAT

Bij Sociëteit De Poll bieden wij diverse mogelijkheden aan op zakelijk gebied. Zo kan er gebruik worden gemaakt van (een van de) drie seperate ruimtes. Audiovisuele ondersteuning staat op aanvraag voor u ter beschikking. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de locatie tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Om uw bezoek niet alleen zakelijk, maar ook culinair succesvol te maken, is er de keuzemogelijkheid van een zakelijk basisarrangement (zie onderstaand) maar maatwerk is zeer zeker ook mogelijk! Samen met u bepalen we de juiste invulling. Daarnaast kunt u uw zakelijke bijeenkomst natuurlijk ook verruimen met een golfronde of, voor relaties met minder golfervaring, met een golfclinic.

Maar ook voor een meer informele en ontspannen zakelijke gelegenheid staat het team van Sociëteit De Poll voor u klaar! Bijvoorbeeld voor de viering van een zakelijk jubileum, een feestelijke gebeurtenis, (nieuwjaars)receptie of een peroonlijk en gezellig treffen met uw relaties. Laat ons uw wensen weten en samen geven we deze vorm!

 

MEER INFORMATIE OVER HET SAMENSTELLEN VAN UW ZAKELIJKE BIJEENKOMST?

Wilt u graag meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Wij kunnen dan samen met u een arrangement op maat samenstellen. U kunt ons bereiken via email: info@societeitdepoll.nl of telefonisch via 0504061275/0613979997.  

Heel graag tot ziens!

         

                                                            

Graag ontvang ik meer informatie

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip