Paasmenu

 

 

 

 

Geachte genieters,                                                                                        
 
We hebben nu echt de kou achter ons gelaten, een heerlijk ( lang ) paasweekend met zelfs zomerse temperaturen staat ons te wachten!
 
Ook bij Sociëteit De Poll kunt u zich dit weekend koesteren in de zon terwijl u geniet van het speciale Paasmenu, dat onze kok André voor u heeft samengesteld.
 
Vanaf vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april te verkrijgen : een heerlijk 3-gangenmenu voor maar € 32,50 
 
 
❖ Paassalade met gebakken zalm en ei, geserveerd met brood en echte boter
  
❖ Klein klassiek aspergegerecht ( 3 Triple A- asperges, geserveerd met Charlotte aardappeltjes, ham, ei en geklaarde boter )
 
❖ Vanille-ijs met advocaat en slagroom
 
 
Natuurlijk kunt u ook buiten de paasdagen om komen genieten van deze heerlijke asperges van Hollandse bodem . Deze heerlijke asperges zijn geteeld door Aspergeboerderij Doornbosch uit Borgercompagnie.  
Op de klassieke manier bereid met ham, ei en geklaarde boter is het een gerecht om van te genieten.  Maar ook in combinatie met vis niet te versmaden! 
Voor alle liefhebbers serveren wij zowel een groot klassiek aspergegerecht voor de prijs van    € 22,50  als wel een klein klassiek gerecht voor € 17,50.
 
Geniet u liever van een combinatie van asperges met vis, dan is dat zeker ook mogelijk voor de mooie prijs van € 22,50.
 
Of gaat u liever voor de klassieke stoofschotel met lam, geserveerd met een aardappelgratin en een tomatensalade voor maar € 17,50? 

                   **************

Speciaal voor de voorspelde, mooie dagen die in het verschiet liggen heeft Sociëteit De Poll voor u ook de Cielo Rosé Blush in huis. 
Voor de speciale slijterijprijs van maar € 8,75 per fles ( of € 49,50  per doos van 6 flessen ) kunt u in uw eigen tuin of op uw terras genieten van deze verkwikkende, milde roséwijn van rood fruit.

Wilt u komen genieten , gelieve te reserveren via info@societeitdepoll.nl, 050-4061275 of laat u het even weten aan de bar.
 
 
Hopende u in de komende tijd te mogen verwelkomen!
 
Met een vriendelijke paasgroet,
 
André Kremer en Team Sociëteit De Poll