Online ALV | 22 juni

Op maandag 22 juni as. om 20.00 uur is de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging. Deze keer is het een online ALV en dat is voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging dat we dat gaan doen.

 

Agenda en volmacht

De agenda en relevante stukken voor deze ALV kunt u vinden op het ledendeel van de website. Sinds de laatste statutenwijziging (zoals besloten in de ALV van 10 februari 2020) is het mogelijk één volmacht te verlenen c.q. te ontvangen. Het volmachtformulier is te vinden in het ledendeel van de website. Denkt u eraan dat de volmachtformulieren uiterlijk 18 juni as. moeten worden geretourneerd bij het secretariaat?

 

Inloggen met een SMS

We hebben gekozen voor het platform van www.online-alv.nl. Dit platform wordt geadviseerd door de NGF en is veilig en gebruiksvriendelijk. Alle leden ontvangen een e-mail met daarin een knop om in te loggen. Op de inlogpagina klikt u op de knop om de SMS te ontvangen met daarin de inlogcode. Lees de instructies en het stappenplan goed door voor het bijwonen van de Online ALV.

 

Vragen voor de rondvraag indienen uiterlijk 21 juni

Normaliter is er tijdens de ALV een rondvraag waarin u uw vragen kunt stellen. De komende ALV heeft ook een rondvraag. Tijdens de online ALV is maar zeer beperkt de mogelijkheid (schriftelijk) vragen te stellen. Wij verzoeken u daarom vooraf, maar uiterlijk 21 juni as. 18.00 uur uw vragen  in te dienen bij de Secretaris van het Bestuur via de mail: Daniella Schaub: secretaris.nngcc@gmail.com

Een overzicht van de ingekomen stukken (vragen en opmerkingen leden) vindt u op het besloten deel van de website onder (ALV) Documenten

 

Wees op tijd met inloggen!

      De vergadering start om 20.00 uur. Wij adviseren u tijdig het inlogproces te starten, vanaf 19.00 uur kunt u inloggen.

Heeft u problemen met inloggen? Stuur tot uiterlijk 19.45 uur een SMS of Whatsapp naar 06 2147 7297, u ontvangt dan via uw mobiele telefoon een unieke code om in te loggen.

 

Instructie en stappenplan Online ALV

 

 

 

 

 

 

 

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip