Update NGF en NVG

Banen wel/niet verplicht dicht?

De NGF en NVG hebben op 16 maart uitgebreid contact gehad met het ministerie van VWS en het NOC*NSF omtrent de precieze gevolgen voor de golfclubs en -banen n.a.v. het op 15 maart bekendgemaakte besluit dat scholen, kinderdagverblijven, horeca en sportclubs vanaf zondagavond 18.00 uur gesloten moeten blijven om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. 

Wij zijn erg trots op de golfbanen die het hierboven genoemde besluit gevolgd hebben. Dat vereist moed en vraagt leiderschap.

Met nadruk willen wij stellen dat wij bij ons advies van het sluiten van golfbanen en clubhuizen blijven. De maatregelen van de overheid laten er volgens ons, na de gevoerde gesprekken met het ministerie van VWS en het NOC*NSF op 16 maart, geen misverstand over bestaan dat alle clubhuizen en golfbanen tot en met 6 april per direct de deuren moeten sluiten.

Deze moeilijke en ingewikkelde tijd voor golfclubs en golfbanen vraagt nadrukkelijk om maatschappelijke cohesie en solidariteit. Golfclubs en -banen maken deel uit van deze gemeenschap en vallen derhalve binnen de eisen, die in tijden van crisis aan deze gemeenschap (mogen) worden gesteld. Wij roepen de golfbanen die tot dusver hebben besloten om open te blijven op om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en alsnog hun golfbaan te sluiten.

Afsluitend en ten overvloede is er op dit moment ook geen enkele aanleiding om aan te nemen dat de Corona-crisis afneemt en is de volksgezondheid het allerbelangrijkste. Wij volgen het nieuws hieromtrent op de voet en communiceren waar nodig zo snel als mogelijk om jullie op de hoogte te houden. Blijf gezond en neem uw verantwoordelijkheid.

 

Bestuur Nederlandse Golf Federatie & Bestuur Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

In verband met COVID-19 zijn we genoodzaakt om te werken met starttijden.
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Het restaurant en terras zijn gesloten.

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip