Sven Korver nieuwe pro

Met het vertrek van Jurjen is er een plek vrijgekomen in het pro-team van onze Golf Academy. Vanuit meerdere bronnen is ons regelmatig ter ore gekomen dat Sven Korver meer wilde doen met zijn ambities dan mogelijk was bij zijn voormalige werkgever de ‘Drentsche Golf & Country Club’. Nadat Sven zijn baan bij de Drentsche heeft opgezegd zijn we, na overleg met de directie van de Drentsche, in gesprek gegaan met Sven over zijn ambities en zoektocht naar een nieuwe golfclub. Er was al vrij snel een klik. Na een aantal gesprekken hebben we afgesproken een samenwerking aan te gaan die start per 1 juli.

 

Bekende van de vereniging

Sven heeft een aantal jaren geleden gespeeld in het heren-1 team van onze vereniging, voor sommigen zal Sven een bekende zijn. Nadat hij een tijd als topamateur individuele wedstrijden heeft gespeeld, waaronder het winnen van het NK Matchplay in 2014, heeft hij de stap gemaakt om een profcarrière als ‘playing pro’ na te jagen. Na een aantal jaren als pro op diverse pro-tours is het carrière pad van Sven overgegaan van playing pro naar die van ‘teaching pro’. Sinds het begin van zijn carrière als teaching pro is hij onderdeel geweest van het pro-team op de Drentsche.

 

Ambities

Sven heeft al zijn kennis en ervaring die hij heeft opgedaan als playing pro gebundeld met zijn PGA B-diploma en diverse marsterclasses en workshops. Door deze combinatie heeft Sven veel affiniteit met topgolf en het beter maken van zijn klanten door middel van gestructureerde lesprogramma’s. Volgens Sven is topgolf niet alleen voor iedereen met hcp. 0, topgolf is ook weggelegd voor hoge handicappers. Zolang de drive en inzet er maar zijn om te trainen en progressie te willen maken.

 

De afgelopen jaren heeft Sven een goede naam opgebouwd als golfcoach en diverse talentvolle (jeugd)golfers aan zich weten te binden. De ambitie van Sven om meer met topgolf bezig te kunnen en volledig als ZZP’er verbonden te zijn aan een golfclub was voor Sven reden om zich te oriënteren op een andere golfclub. Voor ons is Sven een hele mooie aanvulling van het pro-team. Het is iemand uit de regio en heeft ervaring, ambitie en visie op topgolf. Sven zal zich niet alleen gaan focussen op topgolf, iedereen kan bij Sven lessen.

 

Ondanks dat Sven nu teaching pro is, ambieert hij nog steeds een deelname aan het KLM Open.

 

Start per 1 juli 

Per 1 juli gaat Sven starten bij onze vereniging. In de maand juni is hij alleen op de maandagen aanwezig om een aantal van zijn vaste klanten les te kunnen geven. Zijn overeenkomst bij de Drentsche is immers al enige tijd ten einde. In de periode tot 1 september zijn er drie pro’s aanwezig: Robert, Jurjen en Sven. Binnenkort is de lesagenda van Sven open voor het boeken van lessen. De werkdagen en tijden van Sven zijn:

 

Maandag             in principe vrij
Dinsdag               09:00 tot 17:00 (zomer tot 21:00)
Woensdag          9:00 tot 17:00 (zomer tot 21:00)
Donderdag         in principe vrij.
Vrijdag                 09:00 tot 17:00
Zaterdag              09:00 tot 17:00
Zondag                 in principe vrij

 

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

In verband met COVID-19 zijn we genoodzaakt om te werken met starttijden.
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Het restaurant en terras zijn gesloten.

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip