Nieuws van de wedstrijdcommissie

Hierbij een overzicht van komende klassieke wedstrijden waarvoor U zich kunt inschrijven.

 

Nijhoff Beker op donderdag 26 mei

Op Hemelvaartsdag in mei 1951 werd de toenmalige golfbaan te Eelde officieel in gebruik genomen.  Drie jaar later, wederom op Hemelvaartsdag (1954) werd de nieuwe baan op het landgoed “De Poll” officieel in gebruik genomen. Tijdens deze voor onze club zo belangrijke periode en nog jaren daarna was de heer S. Nijhoff voorzitter van 1950 tot 1957(en erelid!). De naar hem genoemde Nijhoff Beker wedstrijd wordt sinds 1961 jaarlijks op Hemelvaartsdag gespeeld. De Nijhoff Beker is een driebal stableford Q wedstrijd tot hcp 36.

 

Dethmers Trofee op zaterdag 18 Juni

De Dethmers Trofee is in 1974 door mevrouw T. Dethmers als wisseltrofee voor een ouders en kinderen-wedstrijd aangeboden. Hoewel er toen zo’n 8 à 10 kinderen van spelende ouders golfden, bestond er in onze club nog geen wedstrijd waarin trotse ouders met hun kinderen onderling de strijd aan konden binden. Deze shotgun wedstrijd mag zich de laatste jaren verheugen op een grote deelname. De wedstrijd is primair bedoeld voor golfende ouders en kinderen. Voor de golfende ouders en kinderen van de NNGCC: vergeet bij inschrijving s.v.p. niet om naam en actuele handicap van de gastspeler in rubriek opmerkingen vermelden! De maximum exact handicap voor de wedstrijduitslag is 36.

 

Arnold Onnes Trofee op zaterdag 25 Juni

Deze beker is vernoemd naar voormalig voorzitter Arnold Onnes. De wedstrijd is een 18 holes Stableford Q wedstrijd, waarbij ook gastspelers welkom zijn (de wedstrijd wordt meestal in het golfweekend gespeeld). Ook bij deze wedstrijd het vriendelijke maar dringende verzoek is om van de gastspelers voornaam, naam en hcp te vermelden.

 

 

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip