Jurjen stopt per 1 september

Glimmen, 12 mei 2021

 

In gezamenlijk overleg hebben het Bestuur en Jurjen afgesproken dat per september 2021 elkaars wegen gaan scheiden. De termijn van de huidige overeenkomst loopt eind augustus af, en er volgt geen nieuwe overeenkomst. Hiermee komt een einde aan de samenwerking die in 2018 is gestart. Jurjen blijft tot en met augustus lesgeven en heeft de mogelijkheid om tot en met het einde dit jaar bij onze vereniging te golfen.

 

Jurjen heeft zich met veel toewijding en passie ontfermt over het jeugddomein. Door zijn inzet zijn er mooie stappen gezet in de aanwas, het aanbod en de ontwikkeling van de lesprogramma’s voor de jeugd. Tevens heeft Jurjen het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van student-golfers bij onze vereniging en hun enthousiasme voor de golfsport. We zijn vol lof en dankbaar voor zijn toewijding en enthousiasme. Ook voor zijn inzet aan de individuele golfers.

In het kader van ambities en carrièrepad heeft Jurjen echter behoefte aan meer begeleiding, coaching en ontwikkelingsmogelijkheden. Als Bestuur en medewerkers van de vereniging hebben we gemerkt dat we in onze verenigingsstructuur niet voldoende tijd en mogelijkheden hebben om de ontwikkeling en de groei van een beginnende professional naar een hoger niveau te tillen. 

 

We willen als vereniging Jurjen in de komende periode wel blijven faciliteren in zijn ontwikkeling. Daarom blijven we als golfclub beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten ten bate van het behalen van zijn PGA B-diploma. Tevens heeft Jurjen de mogelijkheid om stagedagen te volgen bij de golfscholen die tot het GolfTON-netwerk behoren. Dit betekent een kijkje nemen in de keuken en ervaring opdoen bij de beste golfscholen van Nederland.

We wensen Jurjen alle succes toe in zijn verdere carrière, met zijn ambities en zijn ontwikkeling. We zullen een passend afscheid organiseren, hopelijk dat daar medio augustus/september voldoende mogelijkheden voor zijn.

 

Het Bestuur en Jurjen Hollema.

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

In verband met COVID-19 zijn we genoodzaakt om te werken met starttijden.
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Het restaurant en terras zijn gesloten.

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip