Gaarenstroom Beker Paasweekend

Gaarenstroom Beker

 

Zestig spelers namen gedurende het paasweekend in twee rondes deel aan de eclectic wedstrijd om de Gaarenstroom Beker. De weersomstandigheden waren goed te noemen en ook de resultaten mochten er zijn. De snelle greens waren blijkbaar mede debet aan de wedstrijduitslag: het viel op dat met name de lage handicappers goed voor de dag kwamen. Bijzonder feit was dat 2 gastspelers de NNGCC-spelers wisten te verslaan: Lennart Bosma (resultaat 63,5) (zie foto 1) en Erik Gaarenstroom (resultaat 64,00). Zij deden echter buiten mededingen mee, waardoor Marc Mulder zich de winnaar van de Gaarenstroom Beker mocht noemen (resultaat 65,50). De prijzen voor de NNGCC-spelers werden verder als volgt verdeeld: tweede plaats Anton Broenink (66,00), derde plaats Bas Swart (66,50) en de vierde plaats was voor Thijs van der Kevie (67,00) (zie foto 2).

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip