Bijeenkomsten over renovatie clubhuis; intekenlijsten hangen op het bord in hal.

Renovatie clubhuis

Op de ALV van 10 februari jl kondigde het bestuur aan dat zij het advies van de Bouwadviescommissie (BAC) overnam en bureau Sax als de architect voor de renovatie van het clubhuis zien.
De argumenten om Sax te kiezen zijn: een grote ervaring met het verbouwen van historische panden; een goed gevoel voor samenwerking en ervaring met het creëren van een draagvlak.
De BAC wil de leden graag betrekken bij de (renovatie) ideeën van het clubhuis.
Vanaf 11/2 kunt u intekenen voor een gesprek met de leden van de BAC. Er zijn 8 verschillende data en tijden gekozen. De intekenlijsten hangen op het prikbord in de hal van het clubhuis.
Aan de hand van de inbreng worden deze ideeën aan de architect gegeven, zodat zij op of vóór de komende ALV van 22/6 met een voorlopig ontwerp kunnen komen.

Bouwadviescommissie
 

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

Tarieven

Greenfee 18-holes € 65,-   Spelers die geen lid zijn van een vereniging met eigen baan betalen € 75

Greenfee 9-holes € 40,-     Spelers die geen lid zijn van een vereniging met eigen baan betalen € 45

Introductietarief € 40,-

Introductietarief 9 holes € 25,-

 

Beschikbaarheid

U kunt alleen bij ons golfen als de baan vrij is, kijk daarom goed naar de baanbezetting.

Weet u niet zeker of de baan vrij is of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op op vul dit formulier in.

 

tel: 050 406 2004

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc et pretium turpis. Suspendisse a dui vitae lectus gravida rutrum. Ut urna magna, pretium cursus dui in, consequat ultricies felis. Morbi at nulla quis dolor dapibus viverra eu in tellus. Vivamus arcu ante, facilisis at nibh laoreet, molestie pretium mi. Etiam posuere ex ex, non suscipit ante eleifend eget. Cras sem massa, fermentum porta enim at, condimentum egestas mi. Suspendisse scelerisque dapibus maximus. Integer vitae vehicula risus, et consectetur nibh.

Contact opnemen