OLD GRAND-DAD Regiofinale 8 juli 2019

 

DRIE OLD GRAND-DADS van de Noord-Nederlandse kwalificeren zich voor de landelijke finale, het NK voor OLD GRAND-DADS dat woensdag 7 augustus op de Lochemse gespeeld wordt.

Maandag 8 juli werd op Lauswolt de finale voor de regio Noord-Oost gespeeld. Hiervoor hadden zich 92 Old Grand-Dads komende uit 19, met de OLD GRAND-DAD bevrinde, golfclubs geplaatst. De Noord-Nederlandse was hier met 10 deelnemers al sterk vertegenwoordigd.


Negen deelnemers aan deze regio-finale konden zich voor het NK kwalificeren. Drie hiervan zijn Old Grand-Dad bij de Noord-Nederlandse en sloegen dus letterlijk en figuurlijk een heel goede slag.

 

 

Dan was er nog de winnaar van de Neary Dick Papousek. Hij was met 96 cm dichter bij de pin dan wie dan ook. Helaas door een dwaling van de wedstrijdleiding werd de prijs toegekend aan degene die als eerste naam op het bordje stond. Zijn naam kon men nog net lezen die van nr 2 en van Dick niet.!!?? (Iemand had geprobeerd de namen weg te poetsen.

Grootvaders Norman Tjon Pian Gi (Best Player 26 punten bruto, netto 36), John Berkhout (7de 36 netto), Hans van Hartingsveld (9de met 34 punten) en Dick, allen van harte gefeliciteerd met jullie glanzende optreden..


Publicatiedatum: 9 juli 2019