Trompbeker prooi voor Danielle Modder

Tijdens het afgelopen Pinksterweekend stond op onze golfbaan de Trompbeker weer centraal. Voor de 60e keer werd de beker uitgereikt en ditmaal laat Danielle Modder haar naam bijschrijven op deze prachtige bokaal.

 

De eerste speeldag kenmerkte zich door onstuimig weer. Harde wind en later op de dag ook nog regen, weerhield Danielle er niet van om haar eerste ronde in 71 (-1) af te ronden. Ze ging daarmee meteen aan de leiding en liet die niet meer echt los. Lauren Holmey ging zondagochtend nog even aan de leiding maar werd uiteindelijk 3e, net achter Mayka Hoogeboom.

 

Marloes van den Brink viel net naast het podium met een mooie 4e plek en Chantal Paasen en Kaylee de Jonge werden respectievelijk 17e en 19e.

 

Bij de heren verdedigde Dario Antonisse zijn NK titel met succes. Net als vorig jaar werd hij eerste in 286 slagen (-2). Stan Kraai en Marnick Modder (broer van) completeerden het podium. Mart Karsenbarg werd keurig 9e en de leider na dag 1, Floris-Jan Oosterhof, moest met een polsblessure op één van de laatste holes helaas opgeven.

 

De Trompcommissie, de greenkeepers, het horecateam, het secretariaat en het NNG&CC bestuur en haar leden feliciteren alle spelers met hun presaties en kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

 

Klik hier om het volledige verslag van het DVHN te lezen.

 

Klik hieronder voor de foto's van speeldag 2 (zondag 9 juni)

https://www.flickr.com/gp/73629454@N04/E3Y7y3

 

Klik hieronder voor de foto's van speeldag 3 (maandag 10 juni)

https://www.flickr.com/gp/73629454@N04/3p572w

 

 


Publicatiedatum: 11 juni 2019