Regel Carrousel maandag 8 juli

Opnieuw een regelcarrousel!

De belangstelling voor de regelcarrousel op 20 maart overtrof de capaciteit. Daarom een nieuwe datum en nu in buitenlucht!

 

Wilt u uw kennis van de vernieuwde regels 2019 opfrissen aan de praktijk? Wat zijn veel gemaakte fouten tijdens een wedstrijd? Hoe kunt u ze vermijden? Welke straf levert dit niet of juist wel op? Wat is mogelijk bij bal in hindernis en wat mag u wel en niet bij abnormale terreinomstandigheden? Wanneer 1 stoklengte en wanneer 2 stoklengte bij droppen? Wat is er veranderd op de green? Zomaar enkele vragen die u tegen kunt komen tijdens een rondje golf of wedstrijd.

 

Leden van de Handicap en Regel Commissie zullen u aan de hand van casussen uit de praktijk, bovenstaande vragen en meer met u doornemen op vijf verschillende locaties op de oefenholes.

 

We gaan roulerend langs 5 verschillende stations met situaties.

Voorafgaande kunnen wij onder genot van een drankje en hapje (op eigen kosten) al debatteren over alle mogelijke situaties.

 

Programma:
 
18:00 uur: borrel en daghap (€16,50 incl. glas wijn)

19:30 – ± 21:00 uur: regelcarrousel

Graag OP TIJD aanwezig zijn. Het programma start stipt om 19:30 uur.

 

Opgave kan door inschrijving op het publicatiebord of door middel van email aan secretariaat@nngcc.nl onder vermelding van naam, lidcode en “opgave regelcarrousel”, beide tot uiterlijk maandag 4 juli om 12:00 uur. Geef ook aan of u wel of niet vooraf wenst te eten.

De regelcarrousel gaat door bij minimaal 20 deelnemers en heeft plaats voor maximaal 30 deelnemers.

 

 

Vriendelijke groet en hopelijk tot 8 juli

 

Namens de H&R

Ries de Langen


Publicatiedatum: 11 juni 2019