De wedstrijdcommissie kijkt vooruit

De maandbeker van mei, ik bedoel natuurlijk The Country Golf Shop Maandbeker, heeft plaatsgevonden onder zomerse condities. De baan komt steeds beter in conditie, de greens zijn supersnel en laten zich via de voorgreen het best aanspelen. Ruim 60 deelnemers genoten van hun rondje golf.

 

Met een eerste prijs voor Eelco Dulfer in de A met netto 75 en in de B Ronald Steenbeeg met 40 stf. Bas Swart won de bruto prijs met 84 slagen. Prachtige tweeballen waren er voor Frank Dijkstra, Sjoukje Hiemstra en Paul Haarbosch. Leuk was het dat ook leden zich aan de wedstrijdtafel meldden, die dit jaar lid zijn geworden van de Noord-Nederlandse. Een betere manier van kennismaken met de club is er eigenlijk niet, dan door mee te doen aan wedstrijden.

 

De schema’s voor de jaarwedstrijden hangen inmiddels op de prikborden en de deelnemers zijn geïnformeerd. Wij wensen de deelnemers veel speelplezier en vragen om de wedstrijden binnen de uiterste speeldata tot een goed einde te brengen.

 

Dames 1 is nog volop in de race voor het kampioenschap. Het is geweldig dat ze op 25 mei de kruisfinales spelen tegen Houtrak en mogelijk een dag later de finale tegen Eindhoven of Noordwijk op de Stippelberg. De Dames kunnen rekenen op support van leden, u kunt met de bus mee om het te zien. Wij wensen de dames veel plezier en succes!

Nu de competitie voor de andere teams afgelopen is hopen we u weer te zien tijdens de clubwedstrijden. De wedstrijdcommissie nodigt u graag uit om in te schrijven voor de komende wedstrijden. 

 

30 mei (Hemelvaartsdag)            Nijhoff beker inschrijving sluit maandag 27 mei 1200u

1 en 2 juni                                          Club Matchplay kampioenschappen incl senioren en Duffer Cup voor handicappers > 11, inschrijving sluit 22 mei 1200u

15 juni                                                 Dethmers Cup, ouder/kind wedstrijd dit jaar met shotgunstart om 12uur en een feestelijke prijsuitreiking rond 17.30u                                     

22 juni                                                 The Country & Golf Shop Maandbeker

28 juni                                                 Golfweekend Foursome, tweebal

29 juni                                                 Golfweekend Arnold Onnes, single

30 juni                                                 Golfweekend Carrousel, 6 bal

 

Tijdens het golfweekend van 28, 29 & 30 juni betalen uw gasten geen greenfee en zijn van harte welkom om deel te nemen aan de wedstrijden. Tijdens de prijsuitreiking van de Carrousel zal de lustrumcommissie op ludieke wijze het thema voor het lustrumjaar 2020 bekend maken. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om circa 17 uur. Komt u ook?

 

Nieuw:  u kunt zich vanaf nu inschrijven voor alle wedstrijden die op de wedstrijdkalender 2019 staan. Zo kunt u zich nu al inschrijven bijvoorbeeld voor de Wild- & Wijnwedstrijd in november en dus uw wedstrijden beter plannen.

 

De wedstrijdcommissie  wenst u veel golfplezier,

 

Dirk Swart, voorzitter


Publicatiedatum: 21 mei 2019