GAARENSTROOM beker

Afgelopen Paasweekend is voor de 60e keer de traditionele Eclectic spelvorm over 2x18 holes gespeeld voor eeuwige roem op de Gaarenstroom Wisselbeker, welke in 1959 door Professor Gaarenstroom werd uitgeloofd.

Het weer kon niet beter, de baan lag er prima bij en de greens waren akelig snel. De 97 deelnemers hebben tijdens de 3 dagen dan ook volop kunnen genieten van het spelen op onze prachtige baan, waar de bomen door zon en warmte alweer aardig groen waren.  Ook  het terras en de veranda nodigde na afloop uit om nog even een koel glas te drinken.

Voordat de prijzen werden uitgereikt, overhandigde Dirk Swart, voorzitter van de Wedstrijdcommissie, aan de huidige voorzitter van onze club Michiel Haastert en zijn beide voorgangers Harald Hoekstra en Riekes Lie een grote Paashaas, waarna hij de prijzen bekend maakte bij de heren en de dames.

 

Heren:
  • 1e Alf Geurds 68,00
  • 2e Bastiaan Swart 69,00
  • 3e Tom Fikkert 69,00
  • 4e Hans Arendzen 69,75

 

Dames:

  • 1e Wietske van Elsdingen-Swart 66,75
  • 2e Siene Dresselhuys-Doeleman 68,00
  • 3e Carla Broenink-Baake 68,00
  • 4e Josette Hoekstra-Weebers 68,50

Tenslotte werd door Hein Gaarenstroom de Beker aan degene met het beste resultaat uitgereikt en mocht Wietske de prachtige en prestigieuze beker in ontvangst nemen.

 


Publicatiedatum: 23 april 2019