Inschrijving Jaarwedstrijden geopend

Op de wedstrijdkalender is de inschrijving voor de jaarwedstrijden weer geopend. U vindt deze wedstrijden in de maand mei en de uiterste inschrijfdatum is zondag 19 mei 2019.

 

U kunt zich inschrijven voor de volgende matchplaywedstrijden: single dames, single heren, four some dames, four some heren en four some mixed. Spoedig na inschrijving wordt het wedstrijdschema gepubliceerd en is het aan u om met uw tegenstanders afspraken te maken wanneer u de wedstrijden wilt spelen, uiteraard binnen het tijdframe dat op het schema staat aangegeven. Het schema spreekt over het algemeen voor zich.

 

Er wordt evenals in vorig jaar gespeeld met 3/4 handicapverrekening.

 

Ook de wedstrijdcommissie gaat mee met haar tijd. Alle deelnemers aan de Jaarwedstrijden worden via Tikkie uitgenodigd om hun inschrijfgeld van € 3,= te betalen of cash bij het secretariaat. Indien voor de eerste wedstrijd niet is betaald volgt uitsluiting van de wedstrijd en heeft uw tegenstander gewonnen. Dit komt vast goed.

 

De wedstrijdleiding is in handen van Klaas Holtman, voor vragen is Klaas bereikbaar via klaasholtman@me.com of via 06-10938683.

 

De winnaars van de verschillende categorieën zullen tijdens de jaarlijkse Wild- en Wijnwedstrijd hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Natuurlijk is er ook eeuwige roem door de vermelding op de prijswinnaarsborden.

 

Graag nodig ik u uit om aan deze wedstrijden mee te doen. U bepaalt in overleg met uw tegenstander wanneer u speelt, de tegenstanders zijn vaak van gelijke speelsterkte en de roem om een volgende ronde te halen is groot. Schrijft u zich direct in?

 

Met sportieve matchplaygroet,

 

Dirk Swart, voorzitter Wedstrijdcommissie


Publicatiedatum: 18 april 2019