Paul Karreman vertrekt

Beste leden,                                                                                                                

 

Op dinsdag 15 januari jl. heeft Paul Karreman laten weten per 1 juni 2019 te stoppen als golfprofessional op de Noord-Nederlandse. We vinden het erg jammer dat Paul onze club gaat verlaten maar respecteren zijn keuze en wensen hem veel succes met zijn verdere carrière.

 

Bericht van Paul

“Na 8 leuke jaren bij deze mooie club ben ik tot de conclusie gekomen dat het voor mij belangrijk is om mij te blijven ontwikkelen en ga ik een andere werkomgeving zoeken.

Na 1 juni ga ik verder met mijn activiteiten van Smashfactor en ga verder met het opzetten van programma’s voor beter bewegen en beter golfen. Op welke manier en waar dit gaat plaats vinden is op dit moment nog niet bekend. 

Ik wil de leden van de Noord-Nederlandse bedanken voor de mooie tijd die ik heb gehad, ik heb veel plezier beleefd aan het lesgeven en trainen van de golfers en ik hoop jullie nog vaak te zien in de toekomst.

 

Met sportieve groet,

Paul”

 

Tot 1 juni blijft Paul zijn werkzaamheden uitvoeren en kunt u lessen blijven boeken en/of groepslessen blijven volgen. We zullen een passend afscheid organiseren voor Paul. Meer informatie hierover volgt.


Publicatiedatum: 23 januari 2019