Jurjen Hollema, nieuwe jeugdpro

Afgelopen vrijdag heeft Jurjen Hollema zijn overeenkomst als nieuwe (jeugd)pro op de Noord-Nederlandse getekend. Welkom Jurjen en heel veel plezier op de NNG&CC!

 

Hierbij stelt hij zich kort aan u voor:

 

Hallo alle golfers van de NNG&CC! Vanaf heden versterk ik met veel plezier het pro-team op de Noord-Nederlandse. Ik hoop dat ik de golfers op de club kan helpen met de golf swing en het spel. In mijn functie binnen de club zal ik mij vooral bezig houden met de breedte trainingen voor de jeugd golfers op de zondagen, en de jeugdcompetitie in samenwerking met Paul en Robert.

 

Ik heb al veel voetstappen liggen op de Noord-Nederlandse, 18 holes, 9 holes, zelfs een paar jaar lid geweest. Zelf heb ik leren golfen in Vlagtwedde van niemand minder dan Paul. Ik studeer op dit moment aan de PGA Academy in Spijk. Daarnaast volg ik diverse studies om me als golfcoach te blijven ontwikkelen. Ik kijk ontzettend uit naar een succesvolle samenwerking met de club. Dank voor het warme onthaal.

 

In de nabije toekomst volgt er meer informatie over de lesprogramma’s die ik aanbied. En wat ik als golfcoach voor u kan betekenen.

 

Met vriendelijke groet,

Jurjen Hollema

 

 

“Baseball card informatie”

Naam

:

Jurjen Goitzen Hollema

Leeftijd

:

29

Sterrenbeeld

:

Leeuw

Woonplaats

:

Assen

Instagram

:

@jurjengoitzen

E-mail

:

pgihollema@gmail.com

Mobiel

:

06 11 41 8761

Hcp

:

0.0

Clubs

:

Callaway

Beste ronde

:

66 (De Drentsche Geel-Rood)

Slechtste ronde

:

131 (geen idee waar, maar het waren veel slagen)

Beste score

:

1

Slechtste score

:

14

Fav. baan NL

:

De Lage Vuursche

Fav. golfers

:

Tiger Woods & Justin Thomas

 

 


Publicatiedatum: 24 januari 2019