Afscheid van Rutger Douglas

Rutger Douglas woont sinds enige tijd in het westen van het land waar hij zal gaan werken bij de Belastingdienst. Golfles geven aan de jeugd is zijn passie. Rutger is de afgelopen maanden steeds vanuit het westen naar de ‘Noord-Nederlandse’ gereisd voor de jeugdlessen. Dat maakt het continueren van de jeugdlessen naar de toekomst niet eenvoudig. In goed onderling overleg is daarom besloten de samenwerking per 01-01-2019 te beëindigen.

 

De glow-in-the-dark wedstrijd van a.s. zondag 16 december 2018 is zijn laatste activiteit bij de ‘Noord-Nederlandse’. Wij hopen dat alle jeugdleden meedoen aan deze wedstrijd. Het is de laatste kans om Rutger te verslaan!

 

Het bestuur dankt Rutger, mede namens alle jeugdleden en ouders voor de jarenlange toewijding bij het lesgeven aan onze jeugd, maar ook de studenten. We zijn Rutger ontzettend dankbaar voor de vele jaren inzet, enthousiasme en toewijding voor de jeugd en de beginnende golfers!

 

Tijdens de De glow-in-the-dark wedstrijd en/of de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2019 is er gelegenheid om afscheid te nemen van Rutger Douglas.

De ‘Noord-Nederlandse’ gaat in nauwe samenspraak met de jeugd commissie, technische commissie en ons pro-team op zoek naar een golfprofessional voor het jeugddomein.

 

 Egbert Hidding, lid bestuur


Publicatiedatum: 13 december 2018