Dewi Weber 11e in European Ladies Amateur Championship in Slowakije

Romy Meekers en Dewi Weber zijn in het European Ladies Amateur Championship (EK voor Amateurs) in Slowakije op de elfde plaats geëindigd.

 

Romy Meekers kwam op een totaal van drie onder par door een sterke slotronde op de Heritage Course van Penati Golf Resort: 65 slagen (-7). Ze noteerde acht birdies en één bogey. De 65 was de beste ronde van de dag en Meekers steeg op zaterdag 29 plaatsen in het klassement. Dewi Weber speelde goed in de derde en vierde ronde: 74, 72, 69 en 70 slagen voor een totaal van -3. Ze steeg op de laatste dag tien plaatsen in het klassement.

 

Zhen Bontan en Danielle Modder misten ruim de cut in het individuele EK. Bontan was vorig jaar nog de beste Nederlandse, ze werd toen gedeeld vijfde. Het kampioenschap werd gewonnen door de Spaanse Celia Barquin met zestien onder par.


Publicatiedatum: 29 juli 2018