Maurits Noorda Drents Open kampioen 2018

Maurits Noorda Drents Open kampioen 2018

 

Afgelopen zaterdag 30 juni werd op DGC de Gelpenberg het Drents Open gespeeld. Dit toernooi is onderdeel van de Noordelijke Golf Tour, die in totaal zes wedstrijden telt. Omdat er 101 spelers mee speelden, werd er een ochtendronde en een middagronde gespeeld. In de ochtend namen 56 spelers het in de hcp categorie 10-22 in een stableford wedstrijd tegen elkaar op. NNG&CC leden Adrie Arts en Robert Wu werden respectievelijk 2e en 4e.

 

In de middag kwamen 45 spelers de lastig bespeelbare baan op, om uit te maken wie Drents Open kampioen 2018 zou worden. Lars van Zalen bleef net naast het podium (hij werd 4e), maar voor Maurits Noorda werd het een mooie middag! Onze Heren 1 speler liep een knappe ronde van 74 en mocht de bokaal uit handen van organisator Pro Golf Events in ontvangst nemen. Proficiat Maurits!

 


Publicatiedatum: 2 juli 2018