Kennismakingspakket

Bent u geïnteresseerd in golf? Het Golf Ambassadeurs Programma (GAP) van de NNG&CC biedt diverse mogelijkheden om kennis te maken met golf en met onze golfclub.

 

      

De eerste stappen in golf

 

Nog niet zo bekend met de golfsport en toch wel nieuwsgierig? Dit starterspakket biedt u de mogelijkheid om te kijken of de golfsport iets is voor u. In een tijdsbestek van twee maanden krijgt u drie lessen van onze golfprofessional en kunt u vrij gebruik maken van onze oefenfaciliteiten.

 

De kosten van dit pakket:

 

€ 175,- per persoon bij individuele opgave

€ 115,- per persoon bij opgave met z’n tweeën of drieën

€ 75,-   per persoon bij opgave met vier tot zes personen

 

Heeft u na deze startperiode de smaak te pakken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een golfopleiding tot handicap 54 (golfvaardigheidsbewijs) te volgen.

 

 

Golfcursus clubhandicap 54

Bent u al eens eerder met de golfsport in aanraking geweest en bent u klaar voor de volgende stap? Een golfopleiding is dan een logisch vervolg voor u.

 

Het golfvaardigheidsbewijs heeft inmiddels plaats gemaakt voor clubhandicap 54. Dit bewijs heeft u nodig om alleen of met vrienden de baan op te mogen. Vanuit deze basis kunt u zelf verder met het ontwikkelen van uw golfspel en het verbeteren van uw handicap. De cursus omvat acht lesuren, een theorieles, een vaardigheidstest en een theorie examen.

 

De kosten van dit pakket:

€ 450,-   per persoon bij individuele opgave

€ 350,-   per persoon bij opgave met z’n tweeën of drieën

€ 200,-   per persoon bij opgave met vier tot zes personen

 

De cursus duurt vier maanden en in deze periode kunt u vrij gebruik maken van onze oefenfaciliteiten. Na het behalen van baanpermissie mag u met een speler met ten minste handicap 54 de baan op tegen betaling van het introductietarief van € 25,- voor 9 holes.

 

 

Kennismakingspakket (al in het bezit van een handicap)

Heeft u uw baanpermissie gehaald op de NNG&CC (na het volgen van 1 van voorgenoemde pakketten) of bent u reeds in het bezit van minimaal handicap 54, dan is dit pakket voor u een leuke manier om kennis te maken met de vereniging. De kosten hiervoor bedragen € 300,- en hiervoor kunt u 3 maanden lang onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten, van de baan en meedoen aan wedstrijden. Indien u na deze periode besluit lid te worden, dan krijgt u  € 300,- korting op uw eerste jaarcontributie.

 

 

Jeugd kennismakingspakket A

Je mag gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, inclusief gebruik van materiaal en oefenballen. Daarnaast mag je 5 jeugdlessen op zondag volgen, waarbij diverse facetten van het golfspel worden belicht.

De kosten hiervoor bedragen  € 50,00                    

 

 

Student kennismakingspakket C voor gevorderden, in bezit van GVB/Hcp 54

U mag gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van de baan en alle oefenfaciliteiten, inclusief gebruik van oefenballen. Beperkt speelrecht in het weekend. Voor studentleden geldt dit na 15.00 uur.

De kosten hiervoor bedragen € 150,00

Wanneer u lid wordt, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op uw jaarcontributie.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat of onze manager golf, secretariaat@nngcc.nl, 050-4062004 op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur (van november t/m februari tot 16.30 uur).

  

Voor informatie over contributie en financiële verplichtingen klikt u hier.

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van de NNG&CC dan kunt u een aanvraagformulier downloaden door hier te klikken.