Het Clubhuis

Je bent natuurlijk van harte welkom in het clubhuis. Hier kun je wat drinken, maar ook heel lekker eten. En dan niet alleen een tosti, bitterballen of kipnuggets.

 

Na een les of wedstrijd is het heel gezellig om met je vrienden of ouders te blijven hangen. Zeker als er ook een prijsuitreiking na een wedstrijd is. Omdat we een besloten club zijn, mag je als lid ook komen eten als je niet gespeeld hebt. Dat is weer het voordeel van een club als de Noord Nederlandse.

 

In het clubhuis mag je gewoon met je golfschoenen binnen komen. Maar het is wel zo netjes om je schoenen eerst een beetje schoon te maken (bij de borstels of blazer), je jas aan de kapstok te hangen en je pet afzet.

 

En net zoals in een ander restaurant, is het gebruikelijk om je mobiele telefoon even buiten het clubhuis te gebruiken als je moet bellen (bijvoorbeeld om je ouders te vragen je op te halen na een les).

 

 

       

 

Wanneer je ouders je komen brengen naar de golfles en dan een kopje koffie willen drinken, dan zijn ze natuurlijk van harte welkom in het clubhuis.