GolfTON

Wil jij de top bereiken door middel van een gestructureerd en bewezen programma? Dat kan met de GolfTON opleiding!

GolfTON is een 10-jarige opleiding en is er op gericht om majors te winnen. Groots kunnen denken, maar klein kunnen beginnen. Dat is nodig om echt wat te bereiken. Vandaar dat GolfTON programma’s aanbiedt voor spelers vanaf 6 jaar tot en met de begeleiding van spelers die reeds op één van de professionele tours spelen.

Wij zijn één van de 7 locaties in Nederland die GolfTON opleiding aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden en programma's van GolfTON

Wat is GolfTON

 

GolfTON staat voor Talent Ontwikkeling Nederland. Dé organisatie waar talentvolle spelers hun ware talent tot ontwikkeling kunnen brengen, om zo te kunnen presteren op het hoogste niveau. Dat is GolfTON. Het hoogste niveau is voor ons de European Tour of PGA Tour, met als droom een GolfTON Ryder Cup speler in 2030.

GolfTON is een 10-jarige opleiding en is er op gericht om majors te winnen. Groots kunnen denken, maar klein kunnen beginnen. Dat is nodig om echt wat te bereiken. Vandaar dat GolfTON programma’s aanbiedt voor spelers vanaf 6 jaar tot en met de begeleiding van spelers die reeds op één van de professionele tours spelen. Zeer trots zijn we dan ook dat Lars van Meijel en Darius van Driel, beide spelers van GolfTON coaches Eric der Kinderen en Roel Verdonschot, vanaf 2020 op de Europese Tour actief zullen zijn.

 

Bekijk de website van GolfTON

7 Locties in Nederland

De pro-teams van de Rosendaelsche, Eindhovensche en Noordwij kse golfclubs sloegen in 2016 de handen ineen en vormden samen de basis van GolfTON. 

De drie founders – Eric der Kinderen, Roel Verdonschot en John Boerdonk – zijn samen met directeur Maarten van Druten (oprichter van Synpact, het bedrijf achter de Week van de Ondernemer) de drijvende kracht achter de Stichting GolfTON, dé golfopleiding van Nederland.

 

Gestart op 3 golfclubs, met een passie voor golf en met goede faciliteiten. Imiddels zijn we uitgebreid naar 7 locaties met de beste coaches en trainers en hebben daarmee dekking over een groot deel van Nederland. Door deze golfclubs en pro-teams samen te brengen is er een enorme rijkdom aan kennis ontstaan. Samen gaan zij er voor zorgen dat GolfTON kan uitgroeien tot een begrip in de golfwereld als het gaat om topgolf, topsport en talentontwikkeling. Inmiddels maken ruim 60 spelers deel uit van de GolfTON-opleiding in alle categorieën; van mini-potential tot top-amateur.

Onze coaches

Jurjen Hollema
Teachingpro C-professional
https://jurjenhollema.igolfinstructor.com/
06-11418761

Voor de lesagenda van Jurjen kunt u de bovenstaande link gebruiken.
Robert Schoonhoven
Teachingpro B-professional
https://robertschoonhoven.igolfinstructor.com/
06-12414844

Voor de lesagenda van Robert kunt u de bovenstaande link gebruiken.
Walt van der Kolk
Fysieke coach

Titel

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

Tarieven

Greenfee 18-holes € 65,-   Spelers die geen lid zijn van een vereniging met eigen baan betalen € 75

Greenfee 9-holes € 40,-     Spelers die geen lid zijn van een vereniging met eigen baan betalen € 45

Introductietarief € 40,-

Introductietarief 9 holes € 25,-

 

Beschikbaarheid

U kunt alleen bij ons golfen als de baan vrij is, kijk daarom goed naar de baanbezetting.

Weet u niet zeker of de baan vrij is of wilt u een reservering maken? Neem dan contact met ons op op vul dit formulier in.

 

tel: 050 406 2004

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip