Open Golfdag 2018

 

 

Nationale Open Golfdagen NNG&CC 2018 

 

Op zaterdag 21 april vindt op de ‘Noord-Nederlandse’ een Open Golfdag plaats. Tijdens deze dag kan je kennismaken met de golfsport bij de Noord-Nederlandse Golf & Country Club te Glimmen. Op de golfbaan zijn bestuursleden aanwezig om informatie te geven over de ‘Noord-Nederlandse’ en worden onder meer rondleidingen en clinics georganiseerd.

 

Voor wie?

De Nationale Open Golfdag op de ‘Noord-Nederlandse’ is er voor iedereen! Heb je al eerder gegolft, maar hier nooit een vervolg aan gegeven? Dan zijn de Open Golfdagen een perfect moment om weer eens vrijblijvend een balletje te slaan. Nog nooit een bal geslagen? Kom dan langs om te ervaren hoe leuk golf kan zijn.

Deelnemen aan de Open Golfdagen kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook je familie, vrienden en/of kennissen uit te nodigen. Je kunt je bezoek vast aankondigen, ga hiervoor naar https://www.opengolfdag.nl/bezoek-een-open-golfdag/ dan zorgen wij dat we voor je klaar staan. Hier kun je ook aangeven of je iemand meeneemt.

 

Programma

Tussen 11:00 en 14:00 uur ben je welkom op de ‘Noord-Nederlandse’, Pollselaan 5, 9756 CJ in Glimmen. De koffie staat klaar!

 

Organisatie

De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golfers’ Association (PGA).


Wij zien je graag op zaterdag 21 april tijdens de Nationale Open Golfdagen 2018!