Informatie voor bezoekende teams

                                                            

 

Aan de clubcoördinatoren van de NGF competitie

 

Glimmen, januari 2019

 

Betreft: NGF-competitie 2019                                                          

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

De NNG&CC is dit jaar gastheer/-vrouw van één of meer teams van uw vereniging.

Bijgaand zend ik u wat praktische informatie over de gang van zaken op de NNG&CC tijdens de competitie. Deze (en meer uitgebreide) informatie (zoals handicap-omrekeningstabellen) vindt u ook op onze site (www.nngcc.nl) onder het kopje ‘Bezoekers’ en op www.ngfcompetitie.com.

 

Voor bezoekende competitieteams bestaat de mogelijkheid een oefenronde te spelen in de week voorafgaand aan de wedstrijd. Daarbij wordt een gereduceerd tarief van € 40,- p.p. gehanteerd, dit echter alleen op basis van wederkerigheid. Teams uitkomend in een standaard hoofdklasse kunnen voor niets voorspelen, maar ook dit alleen op basis van wederkerigheid.

Vanzelfsprekend dient er tevoren bij het secretariaat (secretariaat@nngcc.nl of 050-4062004) informatie te worden ingewonnen omtrent de startmogelijkheden. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten en driving-rangeballen. Voor het hotelarrangement (Postillion Haren) verwijs ik u graag naar de bijlage.

 

De kosten voor het lunchbuffet "de Poll" zijn ca. € 14,- voor de dames en ca. € 15,- voor de heren. Voor de jeugd worden aparte afspraken gemaakt.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid met uw team te blijven dineren. Onze keuken geniet in dezen landelijke faam. Dinerbuffet richtprijs is € 26,50 inclusief dessert.

Nadere afspraken kunnen rechtstreeks met het restaurant (Sociëteit de Poll, 050-4061275, info@societeitdepoll.nl) gemaakt worden of in overleg met de captain van het NNG&CC- team dat uw gastheer/-vrouw zal zijn.

De wijze waarop de kosten voor ontvangst, lunch en borrel worden verrekend, wordt traditiegetrouw overgelaten aan de captains.

 

Wilt u deze gegevens aan uw captains doorgeven? Wij wensen uw teams een sportieve competitie toe.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rudy Hooiveld, competitie-coördinator NNG&CC

Tel: 06-50859461

e-mail: r.hooiveld@vandermeeracc.nl