Juni 2016 Bekijk de webversie
Bedrijfsleden Landheer de Poll
VERSLAG DONDERDAG 1 DECEMBER 2016 en meer...


DONDERDAG 1 DECEMBER WAS HET ALWEER ZOVER, DE jaarafsluiting van de bedrijfsleden competitie. Een aantal bedrijfsleden grepen die gelegenheid  aan om vooraf aan de bijeenkomst nog 9 holes te lopen en gelijk hadden ze want het was prachtig weer. Om 5 uur werd iedereen verwacht in het restaurant gedeelte van het clubhuis en heette de voorzitter Paul Kern de bedrijfsleden van harte welkom.
Speciaal welkom voor Henk Bloembergen, nieuw bedrijfslid

Deze afsluiting stond in het teken van de naderende Kerst.
Rudolf Kort van de bekende Herenmodezaak “Harvie” in Groningen vertelde de aanwezigen op een enthousiaste wijze welk pak te dragen tijdens de feestdagen. Voor de meesten was het een openbaring te horen dat pakken ook “geplakt” worden, maar dat geldt niet voor de pakken die je kunt kopen bij Harvie want die worden met de hand gemaakt en natuurlijk in Italië.
Uitslag Bedrijfsleden competitie 2016.
  1. Strukton
  2. Talent Performance      
  3. Trip Advocaten en Notarissen
  4. Rabobank
  5. De Pintelier

De Landheer De Poll competitie was wederom spannend, maar kreeg geen verrassende winnaar. Strukton werd de winnaar van de bokaal.

In 2017 wordt de competitie gespeeld op de donderdagen en 9 holes. Dit is besloten na inventarisatie bij de bedrijfsleden.
 
Wintertip van de golf pro
Wanneer u tijdens de koude, winterperiode gaat golfen geeft Paul Karreman (golf pro / fysiek) u het volgende advies:
Zorg er voor dat u niet 'te koud' van start gaat. Dus voordat u gaat afslaan zwaai uw armen en benen lekker los zodat u warm vanaf de 1e tee vertrekt.
Weetje...
Trouwens wist U dat smoking overhemden zijn gemaakt van het beste katoen en zijn kreuk en strijkvrij. En hebben een smokingfront met vastgestikte platte plooitjes en dubbele manchetten, geschikt voor de manchetknopen en een blinde knopenlijst met een zichtbare contrasterende knoop.

Het smokinghemd heeft een VADERMOORDENAARKRAAG EN GEEN ROKBOORDJE (hoort bij een rokkostuum). Het is maar even dat U het weet, HEEREN.
 
2017
Donderdag 16 maart staat de kick-off gepland. Maar de bedrijfsleden en –sponsoren ontvangen natuurlijk tijdig de jaarkalender 2017.
 
KERST STRESS...
U wilt uw gasten graag een voortreffelijke kerstmaaltijd serveren maar het ontbreekt u aan tijd of aan inspiratie: wij hebben voor u de oplossing nml. André Kremer, kok van Sociëteit de Poll. Hij bereidt heerlijke hazenpeper en die kunt u (tijdig) bestellen.
 
De voorzitter
Ter afsluiting blikte de voorzitter, Paul Kern, terug op het afgelopen jaar en constateerde dat we tevreden kunnen zijn.

Een aantal nieuwe bedrijfsleden konden we verwelkomen, terwijl er nog meer kandidaten bedrijfsleden zijn.
 
Tip van de vinoloog van Hamer, Amber Wouthuis
Het tweede gedeelte van de avond werd ingevuld door Amber Wouthuis  vinoloog bij de HANOS. Zij vertelde ons al even enthousiast over welke wijnen we kunnen drinken tijdens de feestdagen. Dat een Kerstwijn ook niet heel duur behoeft te zijn heeft zij ons laten proeven. Een heerlijke witte Elzas, Pinot Gris past heel goed bij de ganzenlever op toast. Terwijl bij Hazenpeper een glas rode wijn niet te versmaden is en U begrijpt het al deze hapjes werden verzorgd door André Kremer. Altijd gewoon goed. Als U nog wijn gaat kopen voor de feestdagen raden wij U aan eens bij de HANOS  langs te gaan. U maakt kennis met een prachtig assortiment wijnen.
 
2017
Donderdag 16 maart staat de kick-off gepland. Maar de bedrijfsleden en –sponsoren ontvangen natuurlijk tijdig de jaarkalender 2017.
 
Namens de bedrijfsleden commissie: FIJNE FEESTDAGEN !
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}. • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u secretariaat@nngcc.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing