Nieuwsbode oktober

Nieuwsbode oktober 2013

 

Het zit er voor dit jaar alweer op. Tenminste, wat het spelen om de Landheer de Poll Bokaal betreft. We hebben een actief jaar achter de rug met opvallend goed weer tijdens alle activiteiten.

We begonnen met ‘Snert bij de vuurkorf’ met wintergolf en een lezing, startten met de rubriek Bunkeren met Landheer de Poll in de InterPoll (en op de website), kregen allemaal een bedrijfsledentag, vroege vogels deden in april mee met de lessen Ochtendgloren en aansluitend de 6 Sociëteitmiddagen.

Tussendoor ‘ver-’speelden jullie je greenfee kaarten, me dunkt toch al met al geen slecht golfseizoen. En ook nu nog kunnen jullie prachtige rondjes spelen op onze baan in herfsttooi, ik hoop dat het mooie weer aanblijft.

We zijn als commissie ook nog een beetje aan het nagenieten, maar er zijn toch al weer een paar leuke plannen voor het nieuwe seizoen. Zodra iets concreet is, zullen we jullie informeren.

Op de slotdag zijn uiteindelijk de heren van en voor Trip gekroond tot Landheer de Poll.

Op de vraag, of ze vonden dat de bijbehorende traditionele tweed pet hun goed stond, gaf Erik Eshuis in zijn overmoedige overwinningsroes als antwoord, dat alles hun goed staat….. Maar we hebben wel afgesproken, dat ze volgend jaar de petten telkens zullen dragen op onze baan.

            

Voor het selecte gezelschap van bedrijfsleden en sponsoren was hole 200 dit jaar een verrassing. In het kader van het 200 jarige bestaan van ons landgoed, kregen we van de oud-eigenaren de heer en mevrouw Rost-Onnes hun oude equipement cadeau.

Het viel nog niet mee om het uitgezette parcours af te leggen, de golfbal en stok hebben

sindsdien toch een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar de lol was er niet minder om.

Zeker niet na de korenwijn en haring die ons werd aangeboden door Myriam en André.

De Rabobank hield het hoofd echter het koelst en sleepte de hole-200-prijs, diezelfde crocket set, binnen.

Team4 Architekten won na een spannende strijd de ‘The-golden-tag-on-tour’ met een foto van de bedrijfsledentag op de verste golfbaan: de Danang Golf Club te Vietnam!

Zo ging bijna iedere deelnemer na een prachtige golfdag met een prijs naar huis.

 

En met de opdracht toch een beetje te gaan ‘trainen’ op de neary, want de green van hole 9 werd niet zo vaak geraakt. De haringkar daarentegen wél….

 

Met dank aan Mirjam en André voor de haring én korenwijn.