Nieuwsbode januari 2014

Nieuwsbode januari 2014

 

Het nieuwe jaar is begonnen: Heb persoonlijk geverifieerd dat de canvas print van onze Landheer de Poll 2013 prachtig kleurt bij het strakke interieur van Trip Advocaten & Notarissen. De Bokaal staat nu weer gegraveerd en gepoetst op z’n troon in het Clubhuis, we hebben de Jaarkalender 2014 goed gevuld met allerlei sportieve activiteiten en de commissie heeft er veel zin in.

 

Valkenier, 20 februari 2014

Op donderdag 20 februari organiseren we om 16.30 uur de openingsborrel Snert bij de vuurkorf van Bedrijfsleven Sociëteit Landheer de Poll. Plan vrij in de agenda want tijdens deze borrel met snert zal Valkenier Martin Banks een demonstratie geven met zijn prachtige roofvogels… en een verras­sing. Ook de greenkeepers zullen blij zijn met zijn komst, want kraaien hebben een heilig respect voor Slechtvalken en zullen onze fairways en greens hopelijk geruime tijd gaan mijden. Vòòr de demon­stra­tie en borrel kunt u alvast om 14.15 uur een rondje van 9 holes golfen met shotgun start.

 

U ontvangt in de week voorafgaand een aanmeldingsformulier van ons. Voor het kunnen indelen van de shotgun-start zodat iedereen tijdig klaar is, weten we graag of u wel of niet komt meespelen met deze 9-holes oefenronde en/of komt voor de borrel met snert, mét aansluitend een fotosessie met één van de prachtige roofvogels. Ja, ja, als Landheer de Poll 2014 in spe is wat passend fotomateriaal nooit weg…..

 

Deze borrel is misschien ook een goede gelegenheid om onderling nog een speelronde met elkaar te plannen in de maand maart, want voor onze eerste officiële wedstrijd voor de Landheer de Poll Bokaal op maandag 7 april hebben we tevens de bedrijfsleden van golfclub Lauswolt uitgenodigd om naar Glimmen te komen. Zo vroeg in het seizoen willen we met z’n allen dan toch geen modder (figuur) slaan??!

 

Tijdens de openingsborrel is er tevens gelegenheid om zich weer op te geven voor Ochtendgloren, een serie van 5 groepslessen verzorgt door onze Head Professional Harald Grünberg van 8.00 tot 9.00 uur op woensdagochtend. We starten iets later in het seizoen dan vorig jaar, want begin april is het nog wel heel donker en koud zo in de vroege morgen: woensdag 23 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni en 18 juni, (2 juli reserve). Harald werkt per onderdeel een masterclass uit, inclusief oefeningen voor in de eigen tijd, in het eigen kantoor (??!).

 

Graag tot donderdag 20 februari,

 

Namens de bedrijfsleden- en sponsorcommissie

Carola Peper