Nieuwsbode april

Nieuwsbode april 2013

 

Het seizoen is begonnen. Maandag 8 april zijn de eerste punten voor de Landheer de Poll Bokaal ´ver´speeld. Met een inschrijving van een kleine 40 deelnemers was onze shotgun start over de eerste 9 holes goed gevuld. Let op: als u NIET op uw aanmeldformulier duidelijk aan­geeft graag gezamenlijk te willen spelen, KUNNEN we u vragen om op te splitsen. Leert u onze bedrijfsleden nog beter kennen. Naast zo langzamerhand een hoop bekende gezichten, deed u ook weer met een aantal leuke gasten mee. Gezellig, een lekker zonnetje begeleidde ons allen naar onze start hole, het leek wel vakantie na die koude, gure maanden.

Onze winnaar van vorig jaar, GLT Plus, moest helaas deze eerste speeldag verstek laten gaan.

Ik wees ze op de consequenties daarvan op het eindklassement toen ik de wisselbeker bij ze ophaalde in Hoogezand. Maar ze gaven aan ruim voldoende kwaliteit in huis te hebben, om dit geslagen gat weer te dichten. Een belangrijke vaardigheid op de golfbaan.

 

 

Maar, ze waren er wel…………..!     Gallerij

 

Namelijk vereeuwigt op onze gloednieuwe

Galerij Landheer de Poll Bokaal in de ver-

gaderzaal langs de green van hole 9 (eerste

verdieping). U weet toch dat u deze ruimtes

als bedrijfslid kosteloos kunt gebruiken voor

vergaderingen etc? Om op een dood moment

even weg te kunnen mijmeren over hoe het

zou zijn om daar zelf te komen te hangen?

 

Het team van PWC deed de beste zaken met gemiddeld 17 stableford punten (van beste 2 scores) en voert nu het klassement aan. De bijbehorende flessen wijn bewaren we tot de slotdag, omdat ze helaas verhinderd waren bij het diner. Maar dan hebben we er allemaal nog wat aan.

 

De winnaar van de individuele prijs met 18 stableford punten was Bert H. van Strukton. Als deelnemer aan de groepslessen Ochtendgloren heeft hij zijn golfcarrière een hele serieuze wending gegeven. Een aanrader, volgens zijn zeggen, met snel, concreet resultaat! Samen met 12 andere deelne­mers werkt hij in alle vroegte (en kou) aan de tips van onze headpro Harald Grün­berg. Zo draai je zowel bij het in- als uitdraaien ‘gewoon’ je rug naar het doel. Het verhaal over de grip is wat moeilijk na te vertellen, maar staat compleet met foto’s op een groot bord op de drivingrange. Een fotootje daarvan op je smartphone kun je op elke plek in de baan raadplegen…..

 

Op maandag 13 mei staat de tweede speeldag Landheer de Poll Bokaal gepland. Voor deze dag gaan we de speelmogelijkheden verruimen voor collega’s met GVB en zelfs zonder golfervaring. Houd de informatie ondanks koninginne(??)dag in de gaten!                

Carola Peper