Bedrijfsleden

Logo Bedrijfslevensocieteit

 

Als u de oprijlaan van Landgoed de Poll opdraait, waant u zich stiekem Landheer in oude tijden, weg van de hectiek van alledag. Aan de rechterkant de eerste holes tussen eeuwenoude bomen en links het beschermde stroomdalgebied van de Drentsche Aa met vaak een groepje luie reeën. De tijd staat hier even stil.

 

Aan het eind ligt het oude landhuis met riante terras uitnodigend op u te wachten. Ach, waarom ook niet even lekker licht lunchen, voordat u de baan ingaat? Of toch maar verstan­dig naar de driving­range, waar de ballen klaar staan. Het lunchpakket kan ook mee in de tas.

 

En zoals het een echte Landheer betaamt, bepaalt u zelf wanneer u afslaat. Op de Noord- Nederland­se bent u niet gebonden aan starttijden. Geen gedrang bij de afslagtee van hole 1.

 

Wèl van meet af aan de gezelligheid en levendigheid van de Bedrijfsleven Sociëteit Landheer de Poll met deelnemers uit het Noordelijke bedrijfsleven. Tijdens de bedrijvencompetitie Landheer de Poll  Bokaal wordt uw swing, meestal niet gehinderd door enige kennis van de deelnemers, uitgebreid geanalyseerd. Wat maakt het uit, weer eenmaal binnen is het goed toeven om en rond ons clubhuis: een hapje, het drankje, het gezelschap, de keuken en bediening is in de golfwereld een begrip.

 

Ook zijn we trots op onze uitdagende en afwisselende 18 holes, waar onze eigen greenkeepers hard werken om de baan en het omringende landgoed in topconditie te houden. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door onze topspelers, die landelijk meespelen op het hoogste niveau en de NGF, die jaarlijks belangrijke wedstrijden op de Noord-Nederlandse organiseert. Onze eigen (bedrijfs-) leden genieten hier elk rondje opnieuw van: de greens zijn bijvoorbeeld vrijwel het gehele jaar bespeelbaar.

 

Dit alles is voor onze bedrijfsleden vanzelfsprekend: het voorrecht om in alle rust het aangename met het zakelijke te combineren op een unieke locatie in Noord Nederland.

 

Spreekt Bedrijfsleven Sociëteit Landheer de Poll u aan, dan kunt u contact opnemen met Fred van der Werff van de Bedrijfsleven- en sponsorcommissie via ons secretariaat (telefoon 050-4062004).