Opnieuw vandalen in de baan!

Beste leden,

 

Wederom hebben in de nacht van zaterdag op zondag vandalen toegeslagen op de onze baan. Werd er twee weken geleden met één buggy de nodige schade toegebracht, nu is er van twee buggies misbruik gemaakt. Greens, fairways, bunkers, garagedeuren en vlaggenstok waren prooi van vernieling. 

Vroeg op de zondagochtend is de politie ingeschakeld en zij hebben met drie man de aangiftes opgenomen, onderzoek gedaan en vele vragen gesteld. 

Het is een uiterst vervelende situatie. Het bestuur beraadt zich momenteel op maatregelen om verdere schade te voorkomen en om de situatie zo spoedig mogelijk tot een oplossing te brengen. Zij doet een beroep op de leden om mee te denken in de mogelijk te nemen maatregelen en oplossingen. 

 

Het bestuur. 


Publicatiedatum: 18 september 2017