Kennismakingspakket

Bent u geïnteresseerd in golf?

De NNG&CC biedt u éénmalig een kennismakingspakket aan naar keuze.

 

 

Jeugd kennismakingspakket A

Je mag gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, inclusief gebruik van materiaal en oefenballen. Daarnaast mag je 3 jeugdlessen op zondag volgen, waarbij diverse facetten van het golfspel worden belicht.

De kosten hiervoor bedragen  € 50,00                    

 

Student kennismakingspakket B voor gevorderden, in bezit van GVB/Hcp 54

U mag gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik maken van de baan en alle oefenfaciliteiten, inclusief gebruik van oefenballen. Beperkt speelrecht in de weekend. Voor studentleden geldt dit na 15.00 uur.

De kosten hiervoor bedragen € 150,00

Wanneer u lid wordt, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op uw  jaarcontributie.

 

Kennismakingspakket A, kennismaken met golf.

Nog niet bekend met de golfsport en toch wel nieuwsgierig? Dan is pakket A een leuke mogelijkheid om kennis te maken met de sport en kennis te maken met alle facetten van het spel.

Dit pakket biedt u de mogelijkheid om een aantal lessen te volgen en gedurende die periode gebruik te maken van de oefenfaciliteiten van de NNG&CC (voor een maximale periode van 3 maanden).

De kosten hiervoor bedragen:

1 persoon                          € 175,-                  3 lessen van 50 minuten

2 personen                        € 100,- pp             3 lessen van 50 minuten

3 personen of meer           € 115,- pp             3 lessen van 75 minuten

 

 

Kennismakingspakket B, baanpermissie halen.

Al enigszins bekend met de golfsport en enthousiast geworden? Het besluit genomen om het spel echt te willen leren? Dan is pakket B uitermate geschikt.

Met dit pakket behaalt u de baanpermissie zodat u nog een kleine stap verwijderd bent van een handicap. U volgt, behalve een aantal golflessen, een theorie avond en u sluit de praktijk lessen af met een vaardigheidstest. Uiteraard geldt ook voor dit pakket dat u gedurende een maximale periode van 3 maanden gebruik kunt maken van de oefenfaciliteiten van de NNG&CC.

1 persoon                    € 325,-             4 lessen van 50 minuten + 1 baanles van 100 minuten

2 personen                  € 175,- pp        4 lessen van 50 minuten + 1 baanles van 100 minuten

3 personen of meer     € 195,- pp        4 lessen van 75 minuten + 1 baanles van 100 minuten

 

 

Kennismakingspakket C, al in het bezit van een handicap.

Heeft u uw baanpermissie gehaald op de NNG&CC (na het volgen van 1 van voorgenoemde pakketten) of bent u reeds in het bezit van minimaal handicap 54, dan is pakket C voor u een leuke manier om kennis te maken met de vereniging. De kosten hiervoor bedragen € 300,- en hiervoor kunt u 3 maanden lang onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten, van de baan en (buiten mededinging) meedoen aan wedstrijden. Indien u na deze periode besluit lid te worden, dan krijgt u  € 300,- korting op uw eerste jaarcontributie.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, secretariaat@nngcc.nl, 050-4062004 op werkdagen geopend van 9.00 tot 17.00 uur (van november t/m februari tot 16.30 uur).

 

 

Voor informatie over contributie en financiële verplichtingen klikt u hier.

Heeft u belangstelling voor het lidmaatschap van  de NNG&CC dan kunt u een aanvraagformulier downloaden door hier te klikken.

 

 

Ook voor verdere inlichtingen kunt u zich wenden tot het secretariaat.